(044) 361-24-03
(098) 101-86-21

Сушені гриби.

  У цій статті ми хочемо розповісти вам про дуже корисному продукті, давованним нам природою, отже, мова піде про гриби, зокрема про еліті грибного царства - білому грибі.

   За своїм корисним і смаковим якостям, білі гриби по-праву вважають найціннішими.

   Білі гриби дуже багаті на рибофлавін-це речовина, яка відповідає на здоров'я волосся, нігтів, шкіри і всього організму в цілому. Рибофлавін необхідний для нормалізації роботи щитовидної залози. У народній медицині білі гриби використовують для лікування занепаду сил, туберкульозу, а також профілактики і лікування стенокардії. Високий вміст вітамінів A (у вигляді каротину), B1, C, і D і безліч корисних мікроелементів роблять гриби одним з найкорисніших продуктів на будь-якому столі. Відвари з сушених грибів успішно використовуються для лікування раку.

   Сушити гриби з допомогою Езідрі дуже просто. Відмінність білого гриба від усіх інших: при розрізі і сушінні білі гриби не міняють колір. Бульйон з сухих білих грибів виходить дуже наваристим, прозорим, білого кольору.

   З сушених грибів можна приготувати різноманітні страви, такі як: піца, грибний суп, пироги, і багато інших. Їх смажать, широко використовують як приправу, вони відмінно поєднуються з будь-яким видом м'яса.

   Як правило, сушені білі гриби замочують перед приготування в теплій воді на 1-3 години, після чого використану воду не виливають, а застосовують у приготуванні далі. Вода коричневого кольору дає чудовий аромат.

   Докладніше з рецептами, Ви можете ознайомитися на нашому сайті в розділі рецепти господині. Найголовніше не бійтеся експериментувати і все вийде. Висушені, за допомогою Езідрі гриби, можна зберігати більше року, без втрат корисних властивостей.

Зберігання сухих грибів.

   Висушені гриби гігроскопічні, тому рекомендуємо зберігати їх у чистих, добре провітрюваних, сухих приміщеннях. Небажано зберігати сушені гриби поруч зі свіжими фруктами, овочами, горіхами і ягодами. Якщо при зберіганні гриби відсиріли, рекомендуємо відразу перебрати їх, видаливши зіпсовані і пересушити.

   У картонній тарі або банку сушені гриби зберігаються до року, при зберіганні в морозильнику термін зберігання може досягати 3-5 років.
 
 
Безкоштовна доставка Ezidri по Україні без передоплати: Київ, Харків, Донецьк, Полтава, Житомир, Дніпропетровськ, Сімферополь, Миколаїв, Одеса, Івано-Франківськ, Луганськ, Рівне, Тернопіль, Ужгород, Запоріжжя, Херсон, Кіровоград, Алушта, Черкаси, Джанкой, Суми , Лубни, Вінниця, Маріуполь, Севастополь, Умань, Чернігів, Слов'янськ, Хуст, Краматорськ, Хмельницький, Чернівці, Луцьк, Львів, Кам'янець-Подільський, Одеса, Іллічівськ, Дніпродзержинськ, Прилуки, Сєвєродонецьк, Макіївка, Кривий Ріг, Тернопіль, Євпаторія, Ялта і інші населені пункти, при наявності в них філій транспортних компаній. В середньому доставка по Україні займає до 24 годин з моменту замовлення. Ми працюємо післяплатою, тобто оплата замовлення за фактом отримання.
rss
Карта