Покрокова інструкція сушки фруктів.
Зі свіжих фруктів можна приготувати справжні сухі делікатеси з допомогою сушарки Ізідрі. Які можна використовувати в пирогах і випічці, а також в мюслі і горіхово-фруктових батончиках. Нарізані скибочки яблук крім сушіння ідеально підходять для яблучних пирогів і іншої випічки.
Для збереження натурального кольору скибочки яблук можна помістити в ананасовий сік або піддати інший обробці.
Для прискорення сушки слив та абрикосів виверніть внутрішню частину назовні або помістивши скибочки зрізаної частиною вниз натисніть на опуклу сторону. Завжди розміщуйте скибочки на лоток шкіркою вниз. Перестиглі фрукти прекрасно підходять для приготування корисних страв які подобаються і дорослим і дітям.
Змастіть піддон для пастили рослинним маслом.
Розкладіть подрібнені фрукти або фруктове пюре на лист і висушіть.
Пастила - це корисна закуска і прекрасний замінник печива.
Відновивши вологовміст пастили можна приготувати смачні пюре і соуси.
Живильні продукти такі як мюслі і пастила легко приготувати і вони мають чудовий смак.
Поєднання фруктів і різноманітність варіантів пастили нескінченні і обмежені тільки вашою фантазією.
Ви також знайдете, що сушені фрукти прекрасно підходять для використання випічки, і ви можете експериментувати з комбінаціями на ваш смак.
Корисні та поживні закуски легко приготувати за допомогою сушарки Ezidri.