Сушіння овочів.
Середній час сушки: у режимі Medium (6-10 годин)
Для сушіння різних овочів може знадобитися різний час для висихання. Це залежить від товщини шматочком овочів, вологості повітря, висоти над рівнем моря, відсоток вологості овочів. Сушіння необхідно поміщати в добре провітрюваному місці, що б виходить вологе повітря міг швидко відходити від сушіння і не потрапляти в неї знову.
Для отримання якісних сушений овочів підбирайте тільки зрілий овочі з великим вмістом цукру і вітамінів, без дефектів і явних пошкоджень. Перезрілі овочі можна використовувати для приготування пастили.
Швидко підготуйте партію овочів, рівномірно розкладіть продукти на поверхні лотка, після цього займіться підготовкою наступної партії овочів, продукти не належний застоюватися, а сушитися максимально швидко після їх обробки.
Підготовка овочів
Ретельно вимийте продукти, видаліть підгнилі ділянки, хвостики. Насухо протріть овочі (необхідно максимально позбавитися від небажаної вологи). Наріжте овочі гострим ножем або кухонним комбайном і т.д. на шматочки товщиною близько 5 мм. Це забезпечить овочам швидке і рівномірне просушування, завдяки чому вони і збережуть свій смак і вітаміни.
Попередня обробка
Деякі овочі рекомендується обробляти парою (наприклад, боби і горох). Це дозволяє зберегти колір продуктів, повністю зупинити хімічні зміни складу овочів і знищити мікроорганізми які викликають гниття. Крім цього пар допомагає розкрити пори продуктів, що прихильно позначається на тривалості сушіння.
Обробка парою
Для обробки парів вам знадобитися каструля з щільно закривається кришкою, спеціальна сітка. Закип'ятіть воду, покладіть продукти на сітці і щільно закрийте кришкою, через 3 - 5 хвилин продукти будуть оброблені.
Мелені сушені овочі
Можна сушити такі продукти як, кок цибуля, часник, а так само гриби, селеру потім молоти їх і використовувати як приправи.
Режим сушарки: Ezidri Snackmaker- medium, Езідрі Ultra 1000 - 50 ° C
Для сушіння різних овочів може знадобитися різний час для висихання. Це залежить від товщини шматочком овочів, вологості повітря, висоти над рівнем моря, відсоток вологості овочів. Сушіння необхідно поміщати в добре провітрюваному місці, що б виходить вологе повітря міг швидко відходити від сушіння і не потрапляти в неї знову.
Для отримання якісних сушений овочів підбирайте тільки зрілий овочі з великим вмістом цукру і вітамінів, без дефектів і явних пошкоджень. Перезрілі овочі можна використовувати для приготування пастили.
Швидко підготуйте партію овочів, рівномірно розкладіть продукти на поверхні лотка, після цього займіться підготовкою наступної партії овочів, продукти не належний застоюватися, а сушитися максимально швидко після їх обробки.
Підготовка овочів
Ретельно вимийте продукти, видаліть підгнилі ділянки, хвостики. Насухо протріть овочі (необхідно максимально позбавитися від небажаної вологи). Наріжте овочі гострим ножем або кухонним комбайном і т.д. на шматочки товщиною близько 5 мм. Це забезпечить овочам швидке і рівномірне просушування, завдяки чому вони і збережуть свій смак і вітаміни.
Попередня обробка
Деякі овочі рекомендується обробляти парою (наприклад, боби і горох). Це дозволяє зберегти колір продуктів, повністю зупинити хімічні зміни складу овочів і знищити мікроорганізми які викликають гниття. Крім цього пар допомагає розкрити пори продуктів, що прихильно позначається на тривалості сушіння.
Обробка парою
Для обробки парів вам знадобитися каструля з щільно закривається кришкою, спеціальна сітка. Закип'ятіть воду, покладіть продукти на сітці і щільно закрийте кришкою, через 3 - 5 хвилин продукти будуть оброблені.
Мелені сушені овочі
Можна сушити такі продукти як, кок цибуля, часник, а так само гриби, селеру потім молоти їх і використовувати як приправи.
Режим сушарки: Ezidri Snackmaker- medium, Езідрі Ultra 1000 - 50 ° C